|
|

Моя сторя дружби з мультиваркою
Зовсм недавно мо стосунки з кухнею були, м'яко кажучи, напруженими. Я могла спалити ячню або перетворити макарони на клейстер. Тому, коли на день народження мен подарували мультиварку, я сприйняла це не як подарунок, а як виклик.
Перш два тижн я навть пдходити до не остергалася. Вона стояла на стльниц, поблискуючи чорним пластиком, наче лтаюча тарлка. Але сти хотлося завжди, настав момент стини.
На сайт знайшла найпростший рецепт "Лнив голубц". Назва мене розсмшила. Я просто покидала в чашу фарш, капусту, рис залила це томатним соком. Натиснула кнопку "Гасння" — стала чекати.
За годину по квартир рознсся аромат, що чоловк вийшов з кмнати здивований: "Невже ти готуш?".
Коли я вдкрила кришку, то не поврила свом очам. Це була справжня страва! Соковита, гаряча, ствна! Ми уплтали за обидв щоки.
Тепер ми з мультиваркою - найкращ подруги. Вона ряту мене щоразу: нчого не пригора, не википа можна не боятись опкв. Я розбралася з усма кнопочками — мову таймерв режимв. хоч друз кепкують, що я не готую, а "натискаю кнопки", я знаю: справжня магя починаться саме тод, коли ти пересташ боятися спробувати. |
|